there is something here

just nu sitter jag säkert på bussen ner till centrum, där ajg ska möta johanna och elisa. vi ska köpa en massa godis och sedan dra hem till lollipopan. vi ska dit och ha en allmänt bra kväll, bara för att vi är så grymt bra, typ, eller?.. JA

jag ville egntligen inget, men tkr bara att det här med tidsinställda inlägg är ganska c00lt.

hare' bra för att det är söndag och man kan vara uppe hur länge man önskar! det är gryyyymt med lov om ni inte visste de

happiness


Happiness was never mine to hold
Careful child, light the fuse and get away
‘Cause happiness throws a shower of sparks

saknar dig så hjärtat

hare' bra

fattar du vad du håller på med?

okej, så här liger de till. jag är trött(Y), jag ska hinna med mycket idag, och jag ska vara med godingarna ikväll. aighhht? låter som en braaaaa för att vara en söndag tkr jag :)

så nu väntar jag på att tiden ska gå så jag kan åka till stallet.

hare' bra bithees

kom och lär dig samvetets ekvation

haha heej det här med att uppdatera ofta är inte min grej :)

men har kommit hem för ett tag sen från att fira mimmi och en promenad med elisa, de va mysigt, pratade igenom en massa, alltid lika bra den där tjejen.

men nu ska jag vara bra och sova! annars så kommer jag INTE klara det här lovet :p så jag ska gå snart

sov så gott o hare' bra

han är kåt som ett djur och får sitta i bur

jag vet att alla redan vet de, men de är looooooooooooooooooooooooov nu :D hur bra som hellst. men de bästa är att dom skrikande rösterna i miyy huvud kommer att försvinna nu :p alla sa när jag gick idag att jag måste hälsa på osv, och jag svarade ja såklart, men tror dom de eller? kommer bara om jag behöver hämta min kusin ngn gång, men annars nej! hahah, min prao har varit bra, men inte så bra. jag har hört mitt namn för många gånger nu.. nästan 3513654354354 ggr på en vecka? inte klokt ngn stans
 
och man hinner ngt sjukt mkt när man inte sitter här! jag har hunnit med att vara på praon till tre, sen hem och röjja lite i mitt rum, ut på en LÅNG promenad, hem sitta framför tv:n ett tag, och nu ska jag iväg och duscha :) sen så händer de bara mer och mer :) låter som en bra fredag.

hare' bra


i've found god, in the corner of the second street

vet ni hur bra de känns att ha fått ordning på min garderob?!
före:


kläderna som inte fick vara kvar i min fiiiina garderob :p (haha och linda är otroligt söt där bakom allt)

efter:

är de bara jag eller är de itne mkr kläder kvar?

så nu sitter en trött och nöjd jessica

hare' bra

We're growing apart and we wont pull it together

tjenelulu :)

trött och seg idag, barnen frågade om vi inte kunde bygga sandkakor osv, jag sa att jag inte kunde böja mig pga min träningsvärk. men då drog dom ner mig, och jag skrek till, då tittade dom på mig som om jag va hundra år gammal och blev lite oroliga, men jag sa att de va okej, men dom drog inte i mig mer iaf (Y)
och jag måste ha blivit allvarligt skadad elr nått. även när jag har gått hem så kan jag höra så barns röster och geåtande skrik i huvudet, lite hemskt. kmr aldrig ifrån ljudet! så idag på mina små barn istallet så lackade jag till och skrek på dom, de va skönt att få lacka till. och sen skötte dom sig finfint (Y) känner att jag har mindre kontroll över min ilska mer än vanligt nu................. men de e en himla tur att dom vuxna på dagiset är roliga!

men nu orkar jag inte skriva mer för min gitarr är mer tilltalande.

tänk när man kunde gå ut utan att frysa! de vore hallelujha just nu

hare' bra


vad tror du att du håller på med?

heeeeeeeeellu

sitter här och äter skorpor(<3) med ett par ben som inte nu längre fungerar. de va så jobbigt idag så jag ramlade ihop i trappan. det gör ont och jag är trött och är trött på idioter som tror att dom kan göra vad dom vill, lägg er inte i om ni inte bryr er? men always look att the bright side of life. ska försöka med de iaf.



hare' bra och GODNATT alla grön-sköna där ute

make it a good one

jag kännde mig himla snygg när jag hade de flesta av mina nya saker på mig idag :p

men annars så ska jag sega lite till framför top model, vet inte vilket avsnitt de är nu :p och sen bär de av till stallet :)
(och datorn jag har nu ville inte att jag skulle ha ngn bild, så´de blir sånt sen)

hare' bra

hallelujha

jag måste börja med att säga att jag älskar min mamma! hon är underbar på alla sätt och vis :)

men här kommer mina efterlängtade skor som jag har försökt att leta efter i hela stan. men dom gömde sig på skopunkten i arninge :p





(och en liten rosett på dom höga skorna)
och sen en massa kläder som jag inte orkade fota :) men skorna va viktigast!

nu ska jag fortsätta gå runt i mina snygga saker, ja jag är glad :)

hare' bra

and rock is the best medicine, is the only thing that workings

mina barn är roliga, min prao är bra! barnen pussar över hela(?) mig och personalen har med sig muffins(<3) och tårta(<3) till jobbet<33 kunde inte ha varit bättre ;)

och mamma kommer hem när som hellst så ska vi åka och köpa skor till mig. ÄNTLIGEN får jag känna kännslan att dra kortet igen, kalla mig konstig, men ni måste erkänna att det är underbart att bara dra kortet och få allt man vill ha! och nu när jag inte har kunnat använda kortet på mer än en halv månad så nu har jag MYCKET pengar :DD life's good (Y)

men nu måååste jag gå :)

hare' bra


do you agree, agree sister?

haha shf är bara en av de bästa som visas på tv. maria montazami är så underbart rolig. "Hellre lång och snäll, än vacker, mellankort och elak." "min kompis berättade en grej, från när du va liten. men kmr inte ihåg vad.." HAHAHA satt och skrattade för mig själv till dom bytte till nästa person.. jag vet vad jag kommer att göra varje måndag kl nio!!!


hare' bra

tjejen som inte tar ett nej


(målade den här till pappa förut, han blev glad för den)
med den här bilden så säger jag bara att mitt liv är bra och jag hoppas att ni kommer att få en lika bra vecka som jag :)

hare' bra

jag har ingenting kvar

har precis kommit hem efter en chill dag på min prao. praoar på ett dagis :) och alla barn är så gulliga, och jag vet inte hur många gånger olika barn har nästan bråkat om att hålla min hand? i'm like god for them (Y) nej men de är härligt, kom förstås försent första dagen. bra tjej. men sen fick jag se en massa bilder på frida kindbom och massa människor från karlberg, alla va så söta :p

så nu ska jag se om jg får ngt gjort här hemma :)
hare' bra

how to save a life

1 månad, 30 dagar, 273 dagar = en evighet
saknaden är för stor<3



hare' bra


now you what they told ya'

hellu woorld. nu ska johanna och elisa dra sig hem efter en kul natt :) johanna blev övertrött elr nått och kunde inte låta mig sova, så jag va vaken till 5 och vaknade ett, men ändå skönt att man inte behöver använda den utslitna hjärnan nu under praoen på dagiset :)

hare' bra

never say never

elisa är så vacker! och johanna är en sexig grek! det är allt jag kan säga :) hur bra dom är..

haha nu sitter elisa på johanna och skriker "kom igen nu, hoppla hoppla!" haha aa, bra kul va dom ja

men nu ska jag inte sitta här längre,

hare' bra


hans rekord kan ingen slå


a girls night out blire idag med pizza och prat :)

hare' bra

men i dig såg jag ljuset

har varit seg hela dagen idag. kollat på flera filmer och bara chillat. ja, kvällen igår va KALL säger jag bara. skakade så att jag hoppade delvis :p men vi va ute och fick träffa en massa härliga människor och sen fick jag en hyperkick och somnade inte förän vid 4 kanske? haha.

och helgen fortsätter fantstiskt med att johannish och elisan kommer hit och myser med mig :) och vi får se vad vi hittar på. inget bestäääääääääämmt

hare' bra

lost and insecure



min älskade gitarr som jag just nu sitter och plingar på :)

hare' bra

The first thing that arises in your mind when you awake

haha de va bara jag i klassen som blev glad när jag såg snön i morse :p äntligen har den här höstdeppen gått över! och om de kom i oktober spelar väl ingen roll? haha possetiv tjej (Y) kanske för att det här va den sista skoldagen på TVÅ VECKOR!! gilla starkt! först prao och sen höstlov (y) ni anar inte hur bra de är! så de blir att ta de lungt och sammla krafter igen,

lovisa, du får ha de förjävligt bra nu i götet och kom hem sen med en massa att beräta :))

(och nej jag vet inte vrf de blev blått runt bilden) bild från i sommras. haha va vi garvade där

hare' bra

och förstå att ni är kungar ikväll

heeeeeeeeeeeeeeeej. blogg.se har inte funkat förän nu..
men jag följde med lovisa och klippte henne :) hon blev sjukt snygg! en snygg tjej det där :)
och sen åkte jag upp till stallet och frös så mkt att mina fingrar och tår började svullna? inte helt okej. men jag ska borsta mina tänder och sen sova! :)) låter helt azuum.

hare' bra

who the hell knows

kul att jag ska spendera min kväll ute i det här kalla vädret (y) looking forward to it.

men annars så gick "yes day" väldigt mkt bättre än va jag trodde (: så de känns mkt bättre nu när de om några timmar är över :)

och ni som inte har lyssnat på kings of leons nya album får ta och göra de nu! finns några riktigt sköna låtar och några hel konstiga :)

hare' bra


the woman are so heartless

en tjej här med ont i huvudet, mår lite illa och har verkligen inte gjort klart all läxa ska snart gå o duscha och sen hoppa ner i sängen :)

och för alla efterblivna människor där ute så är de "The yes day" imoron. skolans toa kommer överanvändas (N) känns inte okej, men fan, kmr bli kul att se alla andra offer ;p (haha, always look at the bright side of life)
 och! de känns så bra att vara glad för ingenting!

hare' bra och sov gott pluttisar


lost and isecure you found me, you found me



här är bara en av de bästa låtarna som finns på denna planet

ps. hemkunskap suger!
hare' bra


and just hold on the smile

idag va jag med och simmade på gympan, va ganska härligt när man hade klarat att 32 längder! så jag fick ngn "hej jag tkr livet är azuum!" kick :p
men nu skag jag vara en duktig flicka och göra mina läxor.. hemkunskap och svenska står näst på listan.

och ni som inte har uppmärkasammat att the fray har dom finaste lyricsarna så vet ni de nu, fint är va de är
hare' bra

take me up to heaven so i can meet you again thanks

jag saknar dig som fan just nu. det är nu gått 23 dagar, det ända jag tänker är "BARA?!" det har gått en evighet.. en evighet som kommer att fortsätta i tusen år. jag vet exakt vad jag skulle göra om jag fick träffa dig igen. jag vet exakt vad jag skulle göra om du va här, jag vet exakt vem jag va med dig. men vem fan vet nu? jag saknar dig, de va typ de jag ville komma fram till. saknar så man inte vet vad som e upp elr ner. vet inte vad som finns bakom murarna längre

Every step that I take is another mistake for you

haha jag vet att min blogg är tåkig! men de e ni som läser de, jag bestämmer inte över de ;p nej men jag ska be en blogg expert om lite hjälp så den blir fin igen, kanske mer höstig/vintrig :) de vore lite bättre tror jag.

men jag ska nog dra mig ut och springa! min lediga dag typ, de är bara då jag hinner göra andra saker. jag har så mkt läxor och annat att göra så man kan göra "hej jag har gjort en bok om mitt tråkiga liv till er"- bok elr nått! men seriöst, så nu ska jag göra ett nytt kapittel som kommer heta "hej jag har ett tråkigt liv som jag ska göra roligare! kap 1"

haha dåålig humor men de e sant!

hare' bra

girl with golden eyes

sitter här o snacka med nick, haha vi är sjukt taggade på "yes-day"! haha alla får akta sig för oss! jag har en lista på saker jag vill ha kommer fråga :)


tyckte den här bilden passade till låten jag lysnar på :p

hare' bra

back up to heaven all alone

det finns några saker ni måste veta :)

1. min gitarr är helt perfekt, underbar och oemotståndlig
2. always look at the bright side of life, även om livet suger och man vill skrika FML så att alla i hela världen hör de
3. jag älskar min mamma
4. jag är bara allmänt glad över att vi inte har ngt kemiprov den här veckan utan om tre typ :p

haha men jag ska gå o hämrta min gura och sätta mig och plinga lite :) det låter awesome

hare' bra

you was here


på musiken fick vi lära oss den här låten, soo YES. en till låt jag kan :p (y)

men annars så är bara mamma och jag hemma (LYCKA) så vi ska titta på våra navy csi pogram och äta våran godis ifred ;) en helt perfekt kväll tycker jag.

haha elisa har en massa läxor kvar, men jag va ett smartäss och gjorde allt mitt i helgen, så min vecka är ändå rätt lugn för tillfället :)

hare' bra

so hold me up now

efter skolan idag så gick jag hem till elisa :) så nu sitter vi här och äter muffins med lite läxor, inte så lite heller! helt sick vad mkt vi har nu (y) men vi ska ladda ner lite låtar och sen lär jag väl gå hem för dagen :)

hare' bra

när man vet vad man vill, det är då det är som svårast


den här låten har elisa och jag gått runt och sjungit på heeeeeeeeeeeeela dagen utan att veta vad den hette, haha och vi kunde bara refrängen, och den är så bra!

hare' bra

and if it makes you happy, it can't be that bad. and if it makes you happy, why the hell are you so sad?

ja jag lever! det har inte kommit något läskigt monster elr ngn konstig människa till mig inatt, kanska för att johanna var här och skrämmde bort dom? tror nog de :)
men annars så ska jag få en länk av daddy där jag kmr få typ 3464687464 låtar:D i'm lovin' it!



hare' bra

och flytta till island

time for my death. nu börjar skräckfilmen.. gothika here we come!

en gång är ingen gång



HAHAHAH det här sitter jag o johanna och skrattar åt just nu :p

hare' bar

hela världen består av idioter. men bara några få kan kontrolera sig själva




gick ut till mamma och zassa och nördade lite :) de blev ganska bra tkr jag själv, inte lika bra som frida men ändå :p och ni kmt få se bilder från den här gången i många inlägg (y) och snart kommer johanna hit och ska typ skrämma mig till döds med en skräckfilm

hare' bra


back to black

nu ska jag ut och nördfota så jag har lite bilder (Y) innan hela världen består av snö :)

hare' bra

sing for the living

idag blir det mest plugg som står högst på listan :( men annars så ska jag hinna med att köpa skor med mamma och hitta på ngt med johannishen :) men nu måste jag dra.
hare' bra

the adventure

(och nej jag han inte ha en bild för att blogg.se är cp!)
idag är det ända som gäller: myyyyyyyyyyyyys och godis och idol :D låter som en perfekt familjakväll tkr jag :)

hare' bra

i remeber the look in your eyes

har kommit in efter ett blåsigt väder. inte kul alls. va ute i tre timmar i rent blås "/ jag undrar om de tänker sluta snart :)
men jag ska duscha och sova snart, är jättetrött och min hjärna behöver sova mycket inför fredaaaag :DDDD haha jag <3 fredagar!

hare' bra

i love the way you lie

lite gleest med inläg jagvet jagvet :) men jag hinner inte!
haha men nu har ajg kommit hem från skolan, men ska käka lite mellis, göra min labbis och sedan bär de av igen.. kulkul men jaa, får se om de blir som förra gången :p
jag är hungrig, solan skiner(!) och musiken satsar högt här i huset :D älskar att vara ensam hemma

hare' bra


stand by me

haha alla är rätt egoistiska. när man satte upp "gilla den här statusen så skriver jag ngt snällt i din logg :)" statusen så började alla gilla :p egoist javisst. jag säger inte att jag inte har gillat en enda status, men det är rätt kul om man tänker efter :)

men jag har fastnat i min no! helt sick.. jag ska försöka skriva klart den här, sen är de bara göra klart svenskan sen är jag klar :)

hare' bra

I party with my pain

haha, ja jag har fixat de största frågorna inför balen :) jag vet att lovisa vill åka och köpa klänning med mig (Y) och jag vet att krille kmr gå med mig om ingen annan vill :) och jag vet hur jag ska komma dit, men de säger jag inte! för ingen får sno de, det är en liten hemlighet :p

men jag är skitduktig och gör läxor, ska fortsätta nu :)

hare' bra

when a pice of me is missing

aa nu e det så här att jag har en ursäkt till varför min blogg är så bildlös! och det är för att jag inte tar med min kamera överallt! och alla andra som har de skickar aldrig vidare bilder av att dom inte har laddat ner dom osv :p haha så jag väntar på kanske  bilder från olika peroner som kommer att komma upp så småningen om :)

men jag har idag efter kl ett sprungit runt i vallentuna för att käka lunch, täby centrum för att hitta skor, stan för att lovisa ville de, och även där försökte jag hitta skor. men de e fan omöjligt. jag förstår mig inte på årets skomode! allt ser ut som att jag kunde ha de i stallet typ :p och det känns ju bra att se likadan ut i stallet som i skolan.. men sofia och jag ska åka till arninge, en sista chans verkligen! annars så får ajg köpa sockor och gå i mina kalla convers hela vintern.. eller så kan man ta ngn annans skor? haha får se hur de blir :)

men nu ska jag duscha, skriva debatt, äta lite till, och lyssna på musik :)

hare' bra

by the way

nä, jag har inte gått till skolan än. det är jätteskönt! jag börjar inte förän nio med lisa+mellis? de står så på pappret :p vi har profildagar så jag, imorn börjar jag 11(Y) rätt härliga dagar de blir. och idag slutar jag vid . typ och då ska jag åka med johannish och eilisish och köpa skor :)

men hare' bra suckers

rock me amadeus

du vet hur man gör mig glad igen vännen



hare' bra

bosätt dig på island någon stans

idag ahr jag nog frysit mest av alla, stod ute och va funktionär på en tävling, de va inte så kul. men jag och mamma blev kära i en skitfin häst!! och så va den till slau...... hallilujha kan man ju bara säga! så nu kmr jag o mamma hålla utkik efter den ;p haha,
men nu sitter jag och kollar igenom fb och lyssnar på min favortilista :) just nu är de björn rosenström (y)

men jag måste nog bli klar med min labbrapport idag, så jag inte får stressa som fan i veckan :) låter bra tkr jag

men jag såg också en mening på fb som jag tyckte lät som "dagens visdomsmening" eller nått:
Att förkasta en vän som har begått ett fel, är som att kasta en ros för att den har taggar.

hare' bra

it's the perfect place for you

cp bloggen kan inte ta emot bilderna för att dom är för stora.. men jag ska be ann hjälpa mig, hon är expert på bilder osv :) får se om dom kommer in till slut :p

hare' bra

ni är underbara vänner

ja nu kan jag blogga igen :P kunde ju inte skriva förut att vi hade en fest för fellan om hon skulle råka kika in här :p
men som sagt, de hade vi hon sofia :) we had a great time! vi åt så mycket så vi va nära på att spy, och vi dansade så mycket tills vi deckade i våra sängar :)
felicias kamera blev överfull med bilder, ska få några av henne, så bilder kommer sen :) nej men jag har ätit så mycket jag jag fortfarande har ont i magen :p så typiskt mig..

men jag ska stoppa i mig en macka så jag får lite riktig mat i min mage,
hare' bra

who's in the house? JC!!

sitter här och är ganska trött och har deep talk med en konstig folkgrupp. är ganska så säker på att jag kmr dö av trötthet om jag inte får sova snart :) så ska nog göra de

hare' bra

igen o igen o igen

kom hem efter ha jobbat i stallet. haha vi skulle lära dom teckan som hästar kan ha, haha och då sa en tjej "jag vet ett! dom hkan ha snopp där!!" och alla tjejerna började garva som fan. och en tjej började göra en snopp-dans och alla garvade. haha elisa skrattade så mycket att hon grät, och jag satte mig i ett hörn och skrattade, de va jättekul. och efter de så sa en tjej till sin pappa "pappa, kan inte du visa din?" jag och elisa sjönk genom jorden.. hahaha aa de va kul idag, och dom fick iaf lära sig lite av oss :P haha

hare' bra

du är min hjälte för att du vågar vara bra

hejjhoppsan :)
idag har det vara rätt bra, de känns bra.
men imoron kommer det bli ännu bättre!! vi har sovmorgon(sitta hemma i renskriva en artikel tror lärarn) till tio imoron = SOOVA. ska bli rätt skönt efter ännu en vecka in the school. man har klarat sig bra, men ja. fredagar slår allt o alla! får se om jag hinner vara med lovisa på lördag, och alla som inte visste så fyller hon år på måndag, och firas på lördag nästa vecka troligtvis :) men, såklart ändras sånt där hela tiden, men vi håller tummarna för de :)

men nu måste jag göra en labbrapport(som ska va inne nästa vecka, men jag gör den ändå. visst e jag bra ibland? :p) så jag inte glömmer bort allt liksom. vore ju tråkigt isf. men jaja, nu ska jag sluta prata skola. och ist får ni typ världens bästa kent låt enligt mig


hare' bra

the bird and the worm

sitter här nu, på lite bättre humör än förut och målar naglarna och pratar med johanna. de blir grönt, johanna fick välja.. imoron ska vi ha teater/drama dag :) det kommer bli chill, och man håller sig på fötterna :) haha eller om vi kmr sjunga ngn helsjuk sång igen :p hahah den förra va rätt kul. så ni får ta o
hare' bra

the talon mix

så bra som man är så glömde man fucking mobilen i stallet.. och jag kommer inte få tillbaka den förän imoron, om ett dygn! it sucks. men annars så är jag allmänt sur för att skolan finns, jag har ingen mobil och jag har en massa måsten. men gissa vad jag gör ist? jo, sitter här.

hare' bra

just a dream

kom hem efter en dag i täby c med mamma. fick med mig en massa saker, tew presenter. men dom tänker jag inte säga ;) men annars så försöker jag att planera min helg för fullt! de går väl sådär, men det ska nog bli bra till slut :)

hare' bra

but all your dreams collide

de e kul att människor kan bli ledsna av att inte titta på tv, typ som min vän cicci. konstig tjej det där hurrni. :)

men annars så har ingen svarat på mina sms, jag har inte gjort ett skit som jag skulle, det ända som jag ahr gjort är att kolla på tv. och jag har så sjukt mkt att tänka och göra så jag vill ligga i ide elr nått, de skulle vara mer najs, FML

jag kan ju egentligen bara göra en sak, göra allt! lätt att säga, svårare att göra

hare' bra

världsherravälde


stubbens mästerverk :) haha, det är de här blåmärket johanna fick i lördags när vi gick i skogen i totalmörker :p

men idag va dagens höjdpunkt hemkunskapen! vi lagade jättegod mat(yjock tjej här)

men jag har tretusen läxor ungefär som jag måste göra "/
hare' bra

what hits?

har precis ätit och sitter nere i mitt rum och lyssnar på red hot chili peppers, snajsigt.
idag så va de ju tävling, jag har sovit i tre timmar typ när jag kom hem. men jag va jättenära på att bli placerad i L:C, men sen så i L:B gick de inge vidare "/ aja, va hade jag o förvänta mig? de va ju typ första gången, men iaf. jag ska duscha nu och sen blir de film med pappa o syrran. tror de blir "när mörkret faller"


men så ni andra får också ha de så bra :)


johanna och sven

jag hoppas att ni får en härlig lördag allihopa :) för de har jag fått (Y)

hare' bra

Gunilla är ganska fuloch hon saknar takt och ton, Hon har allt man kan önskaatt man aldrig nånsin fick

kom hem från cicci nu :) ska duscha o städa lite och sen kmr johanna :)

haha och sen måste jag säga att cicci visade mig igår en av de konstigaste artisterna. björn rosenström, tydligen va de han som johanna lyssnade på förra året. hon hade hanns låt "termos" och jag tyckte bara att han va konstig, haha men nu e han bra o KUL. Björn Rosenström – En Gång Är Ingen Gång 

hare' bra

reatch for me

chips, dipp, choklad, fanta, idol o cicci på en fredag. kan inte bli mkt bättre hurrni :) försök att slå de ni!

nej, men idag har jag haft de riktigt bra :) dagen har varit chillsill och kvällen blev pricken över i:t ;p haha eller hur?

men
hare' bra

k n u b b i g t

nu kmr jag spendera den här fredagen hos cicci :) de bli mys med en massa gott! knubbigt

men nu måste jag rusa :s

hare' bra

RSS 2.0