3 augusti för nedräkning


Bitch, I’ma pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head

aa nu e jag fan trött ! men de e så härligt att bara sitta här o drunka i eminem ! ska göra de lite till :)

men godnatt svenska folket :)

that's alright becouse i love the way it hurts

nä, jag har bestämt mig för nu när inte vädret är lika fint så man inte inte är ute hela tiden och man ändå sitter här nere så kan man ju lika gärna blogga :)
nä men man ska väl plugga till teoriprov men ändå :)
jag funderar på att plugga hela tiden, men sen flyter tankanra iväg till att kolla på twilight, haha men de får jag göra imoron med elisa på vårat twilight-maraton! har fått en länk där man kan se eclipse FREEE :d yaay! så de e typ de jag ska öra imorn :))))
men aa
nu ska jag kanske äta lite mat?

och sen så tänkte jag säga att ni inte vet hur mkt jag saknar den här tjejen. ni anar inte! så söt<3
hare' bra

Erano come un grande buco era stato attraverso il mio petto <3



ti amo, ti conoscono


hha jag vet

haha jag vet att jag inte skulle blogga, men jag måste bara säga att imoron ska felicia konfimera sig o nästa vecka e de lovisa ! haha å cicci hälsar http://cecilianordhlindsjo.blogg.se

hare' bra

it's the end

fan jag orkar inte blogga, sorry. kommer säkert tillbaka när de händer något spec eller när roliga skolan börjar :p men nu orkar jag bara inte.

hare' bra

mobiiiiiiluppladdningar






hare' bra


det är som att förlora sin ängel som finns där vid ens sida i alla lägen

jag har de bra nu, men jag går bara å väntar på att världen ska rasa, himlen bli svart, å livet inte ha ngn mening längre. jag går igenom bra dagar med de bästa vännerna, men jag vet att de inte kommer att hålla när min ängel försvinner, när min menining inte finns längre. när jag inte är bra längre. och jag vet inte när de kommer hända, vet inte när, eller hur

you're not a nobody, you're somebody

sitter här å lyssnar på robert pattinson och har äntligen torkat till lite. har varit blöt heela dagen idag :p jag har varit med cicci i konstant två dygn :p haha aa, å va vi har hunnit med, haha de va ingen lång lista, vi har tittat på twilight, åtit sovit å badat :) sommarlov kallas de :))

men nu idag så fick man se elisa igen ! haha jag e brnare än va hon va! stallet fungerar bättre än italien tydligen xd haha nä men de va mysigt å se henne igen. å hon gav oss dagens komentar:
-jag hejar på gandih
-vart ligger de??
jag vet inte, man alla va svarta!
haha cicci typ dog där i polen, å elisa om på senare va de va hon sa :p haha aa de va kul :)

men nu ska jag störa elisa i hennes släkt middag så hon kan komma över till mig igen :)


å här kommer en bild på cropper, inte så fin, men den ända jag har

hare' bra

hämma

aa jag tänkte göra ett litet halvhjärtat inlägg här. kom hem idag, en dag tidigare. och så har jag bokat in mitt teoriprov (!) så de gör jag på torsdag, och trafikkörning på måndag. så de blir inge blogg här inte..
men imoron ska jag träffa cicci och åka upp till stallet :) (äntligen säger jag bara)
men nu e jag dödstrött..

och ni får ngn bild senare när man har orkat ladda upp dom :)

godnatt

vi ses på söndag igen. hare' bra

.


de sju haven

jag sitter här å bloggar med kesha på spotify och är hur trött som hellst. så jag ska nog gå å lägga mig, men jag tänkte säga att jag nu imorn åker ut på de sju haven och kommer inte hem förän på söndag. trååk.. men de typ ända possetiva med de e att jag kommer träffa elisa ute i skärgårn med hennes båt :d yaay(!) elisa!!! har saknat henne sååååååå mkt! men snart kommer hon hem :d ja men de blir awesome. och sen blir de cropper för min del. :)
aja
hare' bra

welcome my furture

cropper har nu kommit :) väldigt liten i sin kropp liksom. men han hade fina ögon, och ögonen speglar av sig in i sinnet, så jag hoppas på de bästa :) nä men han va "a clevver horse" enligt mannen som kom med honom :p men de e ju bra iaf :) men mamma fick distrahera ascot medans jag gick med cropper för att han inte skulle hata mig typ.
men jag säger iaf -welcome my furture, this is your new home.

hare' bra

?

jag funderar på att göra om min hedder till mer specifik om vad som står här i bloggen. vad tycker ni om de? jag tycker de låter som en jätte bra idé som martina kan hjälpa mig med efter våran båtresa (y) :p haha eller hur :d

hiss diss piss fniss

  • SOMMARLOVET (ofc :p)
  • att min ängel e kvar
  • att elisa kmr hem snart
  • att lovisa kmr hem snart å har en MASSA å berätta om england :)
  • att cicci å johanna är iaf kvar :p

 



  • att snart kommer min ängel inte finnas kvar hos mig.
  • att jag inte har en plattång
  • att jag inte trodde att sommarlovet skulle bli såhär som de blev
  • att jag aldrig hinner träffa martina :p

 

hare' bra


dagen :))

idag har jag packat, sovit, åtit och tagit de lungt.
och jag ska ut till båten och fixa den inför imorn, sen är de stallet, och därifrån kommer jag väl inte förän vid nio kanske :p

med en proppad dag och lite huvudvärk så är vädret häääärligt och mitt rumm e städat ;p de e bra

hare' bra

what's waiting on the other side?

jag hade panik i morse, men inte längre :d vi har nu(!) fått ihop sommaren :p ska va hemma imoron, men sen åker jag iväg med båten från måndag till söndag, å då sover jag hos min elisa (:D) och sen bär de av till moppe kursen, det är körning i trafik nu. å justfan, måste ringa å boka prov också ;p jaja.. men de blir bra :)

men imoron blire löshoppa med hästanra å cicci :) de blir skojj :)) ska fråga pappa om man får t med sig hens kamera (som e bättre än min) och ta med linda å ha den sista dagen med honom. den sista dagen med bara honom iaf. det ska bli bra :) men så om jag ska haha komma upp ngn gång imoron så ska jag dra mig tillbaka nu tror jag.

hare' bra å godnatt allesammans

håll hårt i min hand när änglarna faller, säg ingenting bara håll mig i handen

jag som trodde de juste hade blivit bättre, men varför ljuga för sig själv när man ser de gömda. är de någon som har mer tid över till mig? tiden räcker inte till. hur ska jag gööra?? ge mig tiden, låt mig göra den längre för ett tag, låt mig göra den bra igen.


geek. eclipse.

ECLIPSE VA JU MEGA SUPER BÄST, ASSO DE VA NOG ÅRETS BÄSTA FILM! INGEN KAN HA SETT NÅGON BÄTTRE FILM PÅ LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGE! VI BARA SATT DÄR Å GRÄT Å SKRATTADE Å HADE ALLMÄNT HRLIGT. när man ser eller läser twilight så kommer man in i deras värld. det är så otroligt skönt att slippa sitt eget å ta någon annans. twiligt är fan BÄÄÄÄÄÄÄST punkt slut!





hare' bra


RSS 2.0