..

varför alla dessa problem. erkänn eller fortsätta? en människa skulle inte ha tvekat eller börjat, en sånn som du fortsätter. varför säger du inget? säg ett ord? en mening? en fras? ska de vara så svårt? behöver du hitta de rätta orden? vill du veta en sak? de finns inga rätta ord. nu finns de bara felfelfel.


älskar er

fick världens chock igår! gick ner i mitt rum för "pappa ville kolla på min nya klänning", och när jag öppnar dörren så ser jag i mörkret olivia krypa fram och sofia kastar sig fram och alla skriker "GRATTIS". jag kastade mig bakåt mot pappa och bara skrek! hah tack olivia, sofia, kim och cecilia :)
elisa den jäveln är och åker skidor! jag va hemma när vi firade henne! felicia är hemma och e magsjuk.. och moa hade en massa plugg, haha de va ingen ursäkt :P
men jag fick första twilight filmen av cicci <3 najsnajs värre. så imoron ska jag få hit ngn så blir de twilight maraton med en massa godis :D mitt godisförbud slutar då :D haha jag har då "klarat" sen den 14 feb.

så idag har jag varit så sjukt trött så jag och sofia sov typ hela vägen in till stan och sov på tillbaka vägen :P men vi han in till s:t eriksplan och tillbaka på två timmar!! bra jobbat säger jag bara ;)

hare' bra


så du står givakt med din ryggrad rak och tar 400 slag?




ååh, de här va alla fina klänningar jag har inskaffat under dagen :D alla är så fina så! har fått en massa små saker som en plasthink, grimma, pengar osv :) de kmr en bild på min fantastiska tårta som jag valde också, muums.
har annars haft de super idag :) ÄLSKAR ATT FYLLA ÅR :D

hare' bra tills vidare :)


how can we dance when our earth is turning, how do we sleep when our beds are burning?

ni får bilder under dan :) haha jag fick mer saker av familjen än av släkten tsm ?
de bästa med att fylla år e ju att man får bestämma hela dagen! idag ska de vara kent och "min musik" i hela huset hela dagen ;) najs värre! men jag har ingen aning om vad vi ska göra under dagen, kan ju inte bara va hemma och gå runt runt? nja.

men jag ska börja med att äta en fralla. och sen sova kanske? dom väckte mig åtta -.- alla skulle typ iväg :(

men tack för alla "grattis" :) men vem va de som ringde för en stund sen och bara spelade piaon?? tack, men du sa inget! o: haha tror jag ringer dig vem du nu är :P

hare' bra


då blev man byxmyndig :)


smells like teen spirit

hoppas felicia hjälper mig att få upp hedderna som blev sådär :/ inte helt nöjd, menmen de ska vara ngt där iaf tills vidare :)
nu ska jag ringa henne och få upp den
hare' bra
de e den här söta saken jag ska få hjälp av :) det är den här söta saken som ska hjälpa mig :)

chokladmasken


tror de kmr bli bra. jag kmr säkert bli brunare. min hy kmr bli perfa. hoppas de blir finare iaf :)

tråkig dag?

japp, idag har jag tråkigt. kim gick hem för hon skulle till sin mormor. så jag blev left here.
men jag deppar inte för de. jag e själv hemma med ansiktmask och äter morötter framför wallander :D
imoron fyller jag år och mamma tog med linda och "hanlade saker åt linda" och jag fick inte följa med xD jodå.. men always looka at the brigt side of life ;)
men ni ska få se mitt ansikte sen. de e vackert iaf ;)
ojdå nu blev de klart.
hare' bra :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0